(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

Преміальна рекламна локація

Преміальна рекламна локація

Розпочато продаж рекламних локацій у Бізнес-терміналі Аеропорту «КИЇВ»

Першим клієнтом, що абсолютно логічно, став автомобільний бренд Mercedes-Benz, генеральний представник в Україні — компанія «АвтоКапітал».

Mercedes-Benz у VIP-терміналі Міжнародного аеропорту

Mercedes-Benz у VIP-терміналі Міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни)

16 лютого 2014 р. у Центральному холі Терміналу «С» Міжнародного аеропорту «Київ» ім. І. Сікорського розпочала роботу промо-виставка новинок автоконцерну Mercedes-Benz. Зміна експозиції проводитиметься кожного разу, щойно нова модель виходитиме з баварського конвеєра.

Цим проектом Компанія «РТМ-Україна» відкриває унікальну рекламну площину для просування товарів преміум-класу — Бізнес-термінал («С») Аеропорту «КИЇВ», введений в експлуатацію у грудні 2013 р. Найближчими днями на площі у Терміналу «С» будуть встановлені супер-сайти формату 16х4, 20х5 м.

За своїм стилем, дизайном, найвищим рівнем комфорта та функціональності Термінал «С» Аеропорту «КИЇВ» не має аналогів в Україні, що вимагає особливих рекламних рішень, які мають відповідати ідеології обслуговування пасажирів бізнес-авіації.

Аби реклама відповідала ексклюзивному статусу Терміналу, «РТМ-Україна» використовує найсучасніші технології в його залах, при цьому кількість рекламних локацій лишається лаконічною. Перші неординарні рекламні рішення, розроблені за активної участі керівництва Терміналу, уже втілюються у життя і чекають на своїх клієнтів. Одним із таких стали автомобільні бренди Mercedez-Benz та KIA.

Термінал «С» Аеропорту «КИЇВ» є елементом системи Fixed-Base Operator (FBO), яка передбачає комплекс споруд та послуг для бізнес-авіації. Пропускна здатність Терміналу дозволяє обслуговувати одночасно до 100 пасажирів за годину.

Презентація і тест-драйв нових моделей Mercedes-Benz на літовищі Міжнародного аеропорту

Презентація і тест-драйв нових моделей Mercedes-Benz на літовищі Міжнародного аеропорту "Київ" поруч із Терміналом "С" для бізнес-авіації і приватних джетів

Україна входить у першу десятку країн авіаційного ринку послуг бізнес-авіації. На сьогодні обсяг польотів української ділової авіації становить приблизно 1,5 тис. годин на місяць. Близько 70 % усіх польотів приходиться на Київський авіавузол, в якому безумовним лідером за кількістю бізнес-рейсів є Аеропорт «КИЇВ»: 80 % літаковилітів у діловому сегменті виконується з АП «Київ».

Оновлення інформації: у зв'язку із повномасштабною агресією рф, яка розпочалася 24.02.2024 р., Міжнародний аеропорт "Київ" припиняє свою роботу до повної перемоги України. Повідомлення про це розміщено на офіційному сайті аеропорту і на нашій сторінці проєктів в АП "Київ"