(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

Нова ілюмінація у Вінниці

Нова ілюмінація у Вінниці

Оператор зовнішньої реклами «РТМ-Україна» завершив 1-й етап комплексного проєкту благоустрою вулиці Пирогова у Вінниці. 

Нова унікальна ілюмінація, яку виготовлено на замовлення «РТМ-Україна» австрійською компанією MK ILLIMINATION, засяяла над вул. Пирогова у Вінниці 19 грудня 2014 р.

"Птах" — фрагмент нової ілюмінації у Вінниці

Десять об’ємних фігур, два мотиви: люди і птахи, які наче пливуть у небі. На мотив «Людина» пішло близько 40 м гірлянди, 840 світлодіодних ламп. Для мотива «Птах» знадобилося 60 м гірлянди і 600 світлодіодних лампочок. Фігури людей підсвітлюються статично, тимчасом як гірлянди усіх п’яти птахів мигтять і виграють. Ефект розрахований таким чином, щоби особливо круто фігури виглядали зблизька, коли людина проходить під ними, адже їх змонтовано безпосередньо над бульварною частиною вул. Пирогова. 

Усі елементи виконано із енергозбережувального світлодіодного крутеля. Загальна потужність споживаної енергії — не більше 0,5 кВт/год. Для зрівняння: одна лампа у звичайних опорах освітлення споживає 200–300 кВт/год. Таким чином, уся ілюмінація забирає електрики не більше, ніж якби на вулицях Вінниці увімкнули ще два ліхтарі.

Мотив

Мотив "Людина"  у святковій ілюмінації на вул. Пирогова у Вінниці

Ця ілюмінація — перша частина робіт у рамках інвестиційного договору «Щодо реалізації проєкту комплексного благоустрою вул. Пирогова і вул. Соборної» між виконкомом Вінницької міської ради і ТОВ «РТМ-Україна» (рішення виконкому № 2302 від 16.10.2014).

Бульварна частина вул. Пирогова у Вінниці, освітлена унікальною ілюмінацією, замовленою

Бульварна частина вул. Пирогова у Вінниці, освітлена унікальною ілюмінацією, замовленою "РТМ-Україна"

Відповідно до договору, «РТМ-Україна» вже змонтувала чотири зупинки громадського транспорту по вул. Соборній, які будуть передані на баланс міста. Також оператором встановлені 29 сучасних рекламних конструкцій міського малого і середнього форматів по вул. Пирогова: 22 сіті-лайти (1,2х1,8 м) і 7 скролів (3,14х2,32 м).

Сіті-лайти у Вінниці на проспекті Пирогова від

Сіті-лайти у Вінниці на проспекті Пирогова від "РТМ-Україна"

Нагадаємо, що комплексний благоустрій вулиць Вінниці почато оператором зовнішньої реклами у 2013 р. Тоді «РТМ-Україна» встановила павільйони очікування громадського транспорту і рекламні носії на проспекті Коцюбинского, а також замовила і змонтувала святкову ілюмінацію на усій протяжності проспекту.

Зупинка громадського транспорту у Вінниці

Зупинка громадського транспорту у Вінниці

Докладніше про проєкти «РТМ-Україна» у сфері поєднання зовнішньої реклами і благоустрою міського середовища розповідається у відповідному розділі нашого сайту за цим посиланням. Ви також можете побачити реалізовані проєкти у Харкові, Сумах і Білій Церкві