(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

Власна мережа зовнішньої реклами у Сумах

Власна мережа зовнішньої реклами у Сумах

З метою розширення покриття і підвищення якості пропозиції для клієнтів ТОВ «РТМ-Україна» придбала в оператора зовнішньої реклами «Рекордекс-Суми» мережу з 22 конструкцій формату 6х3 м (білборди).

До цього часу наша компанія не була представлена у Сумах і надавала клієнтам лише послуги з медіабаїнгу в цьому місті. З квітня 2015 «РТМ-Україна» пропонує мережу відтепер власних носіїв, рівномірно розташованих містом.

"РТМ-Україна" придбала 22 носії зовнішньої реклами у Сумах

Виходячи на локальний сумський рекламний ринок, «РТМ-Україна» розповсюджує на нього і стандарти обслуговування інвентарю і клієнтів. Ми інвестуємо в моніторінг і дослідження зовнішньої реклами: вже із квітня 2015 усі придбані рекламні площини будуть індексовані у програмах дослідника Doors Consulting, що також сприяє загальному підвищенню якості послуг і прозорості рекламного ринку у Сумах.

Купівля мережі регіональної рекламної компанії — частина стратегії розвитку «РТМ-Україна» у 2015 р., яка передбачає кілька напрямків задля зміцнення позиції оператора реклами на ринку Out-of-Home Media, а саме: придбання наявних локальних рекламних мереж з метою їх подальшої модернизації та реалізація комплексних проєктів благоустрою у містах України.

Нагадаємо, що у лютому 2015 р. ТОВ «РТМ-Україна» завершила дворічний проєкт благоустрою у Вінниці, додавши до своєї мережі 60 сучасних носіїв середнього і малого міського форматів. З урахуванням цього проєкту і з виходом на ринок зовнішньої реклами м. Суми пропозиція «РТМ-Україна» для клієнтів збільшилася у середньому на 150 поверхонь з початку року.

Переглянути формати носіїв зовнішньої реклами, наявні в «РТМ-Україна», ви можете на відповідній сторінці нашого сайту. А за цим посиланням — реалізовані комплексні проєкти благоустрою міського середовища з обов’язковою соціальною складовою у вигляді міських вуличних меблів.