(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

Соціально значуща реклама

Соціально значуща реклама

На рекламних носіях «РТМ-Україна» у Києві розміщено ще два соціальні сюжети волонтерських організацій, які допомагають нашим воїнам та переселенцям зі сходу України.

До компанії звернулися наші колеги з рекламної агенції із пропозицією розмістити у Києві сюжети всеукраїнського об’єднання «Патріот», яке збирає теплі речі для бійців АТО. Усе необхідне волонтери збирають за адресою вул. Пушкинська, 28-А. Звіти про доставки та інформацію про речі, необхідні нашим бійцям, можна знайти на FB-сторінці об’єднання «Патріот».

Журналісти, медіа-менеджери, редактори і блогери об’єдналися в проекті «Медіа-ініціатива» для допомоги біженцям зі східної України. Сайт проекту містить усю необхідну інформацію про потреби сімей біженців і звіти про допомогу. Колеги із газети «Капітал», які започаткували цей проект, звернулися до нас за підтримкою їх ініціативи на рекламних носіях Києва, і «РТМ-Україна» надала свої площини.

Cподіваємося, що зовнішня реклама двох реальних соціальних проектів допоможе волонтерам зібрати більше коштів і, значить, більше допомогти тим, хто захищає нас, і тим, хто потребує нашої підтримки.

PS: ТОВ "РТМ-Україна продовжує надавати рекламну підтримку соціальним ініціативам протягом усіх років діяльності кампанії. Після початку повномасштабного вторгнення рф компанія зосередилася на підтримці ініціатив, які допомагають ЗСУ і волонтерам, котрі допомагають ЗСУ. Про ці та інші проєкти ви можете дізнатся із новим на нашому сайті. Про повернення української зовнішньої реклами у Херсон, огляд соціальної реклами від Індустріального комітету зовнішньої реклами України. У 2023 р. ТОВ "РТМ-Україна" отримала подяку від Головкома ЗСУ Валерія Залужного. 

На залізничних вокзалах найбільших міст України розміщено соціальну кампанії щодо протидії туберкульозу