(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

Коли тиша заговорила

Коли тиша заговорила

«РТМ Діджитал» підтримала соціальну рекламу ГО «Відчуй»

Настя Каменських для соціальної рекламної кампанії ГО

Настя Каменських для соціальної рекламної кампанії ГО "Відчуй"

33 українських артисти та медіаперсони взяли участь у фотосесії, щоби показати 33 літери алфавіту жестової мови. «РТМ Діджитал» включила створені креативи (сюжети) до трансляції контенту на цифрових рекламних екранах на бульварі Тараса Шевченка у Києві.

Джамала показує літеру алфавіту жестової мови у соціальній рекламній кампанії ГО

Джамала показує літеру алфавіту жестової мови у соціальній рекламній кампанії ГО "Відчуй"

Кожен сюжет синхронно з’являвся на 32 цифрових сітілайтах 75" єдиної медіагалереї, а це майже 4 км від Площі Перемоги до Бесарабської площі вздовж обох боків бульварної частини.

Ольга Фреймут для соціальної реклами ГО

Ольга Фреймут для соціальної реклами ГО "Відчуй"

Андрій Пишний у кампанії ГО

Андрій Пишний у кампанії ГО "Відчуй" показує літеру мови жестів

Трансляція соціальної реклами відбувається у прекрасній якості завдяки сучасним цифровим панелям з високою яскравістю (2500 ніт), коефіцієнтом контрастності 5000:1, що забезпечують чудову видимість у сонячний день, надзвичайну чіткість зображення і кольоропередачу.

Маша Єфросініна у соціальній рекламі ГО

Маша Єфросініна у соціальній рекламі ГО "Відчуй"

Група компаній "РТМ-Україна" та її дочірня компанія "РТМ Діджитал" багато інвестують у розвиток сучасних цифрових мереж зовнішньої реклами. Ми щасливі, що наші цифрові рекламні мережі і запатентований принцип трансляції контенту (DNP ) допомагають у поширенні таких соціально важливих повідомлень.

У 2023 р. завдяки вчасно розміщеному рекламному сюжету поблизу с. Щасливе на Київській трасі знайшлася загублена собачка Соля. 

В "РТМ-Україна" мають кілька цікавих кейсів, коли зовнішня реклама допомагала зізнатися у коханні або мотивувала героя телешоу на зміни, як-от у цій історії, читайте за посиланням.