(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

(044) 490 63 33; (096) 690 33 33; au.mtr%40mtr

DNP MAXI PLUS

DNP MAXI PLUS

«РТМ Діджитал» виводить на столичний ринок нову цифрову рекламну мережу.

Компанія «РТМ Діджитал», що входить до складу Групи «РТМ-Україна», розширює лінійку інноваційних продуктів DNP (Digital Network Panel) і з 15 квітня 2021 р. запускає у продажі ще один проєкт — DNP MAXI PLUS. 

Цифрова панель мережі DNP Maxi на Оболонському проспекті

Цифрова панель мережі DNP Maxi на Оболонському проспекті

Стартові засади мережі DNP MAXI PLUS складають 14 широкоформатних цифрових LED-панелей з розмірами рекламного поля 32 кв. м, у стандарті зовнішньої реклами це 4х8 м. Екрани встановлені на вулицях зі щільним трафіком: проспекти Голосіївський, Паладіна, Перемоги, М. Бажана, Науки, Оболонський, Героїв Сталінграда, Р. Шухевича, Ю. Гагарина, Академіка Глушкова; вулиці Васильківська, Богатирська і Харківське Шосе.  

Складовою PLUS у мережі великих форматів «DNP MAXI» є 1 преміальна локація: фасадний екран на бульварі Тараса Шевченка, 60. Наразі мережа DNP MAXI PLUS складається з 15 цифрових панелей, які можна купувати окремо й єдиним пакетом.

Фасадний екран на бульварі Тараса Шевченка, 60

Фасадний екран на бульварі Тараса Шевченка, 60

Digital Network Panel (DNP) — місце в рекламному блоці тривалістю 10 секунд на всіх цифрових панелях однієї мережі. Це означає, що, купивши 1 DNP в мережі DNP MAXI PLUS, ви отримаєте виходу свого контенту одночасно на 15 панелях 1 раз на 90 секунд. 

Оскільки це ваше місце, ви можете розпоряджатися ним, як хочете: включити тільки один сюжет на всіх екранах; 15 різних роликів, коли для кожної панелі — свій, або будь-яку кількість сюжетів, які з'являтимуться в різних рекламних блоках і на різних екранах за завданим алгоритмом; із режимом IN REAL TIME, коли автовибір контенту прив'язується до часу, погоди, локації тощо. Власне ПЗ керування трансляцією «РТМ Діджитал» забезпечить будь-який алгоритм. 

Ми надаємо безмежні можливості для посилення якості рекламного контакту. Звертайтеся і будуйте ефективні комунікації засобами цифрової зовнішньої рекламию